Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. Július 27. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Eltemették Amy-t

Eltemették Amy-t

Szombati, tragikusan váratlan halálát követően, tegnap utolsó útjára kísérték szerettei Amy Winehouse-t.

Miután elvégezték rajta a boncolást - a halálát megmagyarázó eredmény nélkül -, és elég mintát vettek a toxikológiai vizsgálatokhoz, Amy Winehouse testét átadták családtagjainak, akik tegnap délben végleg elbúcsúztak tőle. Az észak-londoni ceremónián körülbelül százötvenen vettek részt, de csak Amy családja, és legközelebbi barátai mehettek be a temetőbe. A beszámolók szerint a szomorú esemény rengeteg megmosolyogtató pillanatot tartalmazott, mert Wino apjának történetei mindenkit felvidítottak. A gyászolók - köztük Kelly Osbourne-nal, Mark Ronsonnal és Bryan Adamsszel - a rövid ceremóniát követően átkísérték Amy testét a közeli krematóriumhoz, ahol elhamvasztották a tragikus sorsú énekesnőt. Miközben kedvenc dala, Carole King So Far Away-e szólt.


A temetés árnyékában közben egyre többen hangoztatják, hogy a 27-es átok legújabb áldozata nem szándékos, vagy véletlen túladagolásban hunyt el. Több mint valószínű, hogy a drogos múltja okozta szervi rendellenesség vihette el. Mint ahogyan azt is cáfolták, hogy Winehouse-nak szerelmi bánata lett volna. Legalábbis az apja és lovagja, Reg Traviss is úgy nyilatkoztak, hogy együtt voltak. Így gyakorlatilag már mindenki Amy ex-férjét, Blake Fielder-Civilt okolja a tragédiáért. Ugyanis mellette lett igazán önpusztító az elhunyt. De Pete Doherty felelősségét is fel lehetne hozni, aki anno bevezette a drogok világába, és egyfajta halálmadárként már több ember sorsát pecsételte meg végzetesen az elmúlt években.

Címkék: amy winehouse

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára