Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Augusztus 15. 07:25, hétfő | Belföld
Forrás: HírTV

Ez a megoldás garancia a törlesztésre

Ez a megoldás garancia a törlesztésre

Szeptembertől újra lehet víz azokban a komlói tömbházakban, ahol a szolgáltató a lakók adóssága miatt kapcsolta le a vizet.

Az önkormányzat a hátralékok kifizetésére olyan megoldást talált, amely garancia a törlesztésre. Lényege, hogy a fogyasztók hozzájárulnak ahhoz, hogy a különböző címen nekik járó szociális juttatásokból havonta 5 ezer forintot a hátralékuk rendezésére, 5 ezret pedig az átalánydíjra levonhassák. Az érintetteknek erről az önkormányzat szociális irodájában kell nyilatkozniuk, a vízszolgáltatás helyreállítása pedig augusztus 31-től kezdődik meg. „Azon a településrészen, ahol a vizet elzárták a fogyasztók nagyobb része szociális ellátásokban részesül. Ezeknek az ellátásoknak egy részét az önkormányzat levonja. 5 ezer forint törlesztőösszegben és 5 ezer forint átalánydíjban meghatározva” – nyilatkozta Simon János, Komló Fidesz–KDNP-s önkormányzati képviselője. (da)

hírTV

Címkék: megoldás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 23. 06:52, kedd | Belföld

Rekordszámú jelentkező regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

Rekordszámú jelentkező, több mint 100 ezer önkéntes regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

2024. Április 23. 06:46, kedd | Belföld

Csaknem 200 ezer notebookot osztanak ki a nyári szünetig

A nyári szünet kezdetéig csaknem 194 ezer hordozható számítógépet juttatnak el az ötödik, a hatodik és a kilencedik évfolyamos diákoknak, valamint a köznevelési intézményeknek

2024. Április 22. 15:29, hétfő | Belföld

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott