Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Január 10. 12:01, hétfő | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Fegyverrel rabolt ki egy dohányboltot

Fegyverrel rabolt ki egy dohányboltot

A gyanú szerint a 21 éves férfi egy VII. kerületi dohányboltot rabolt ki. A rendőrök most vádemelést javasolnak.

Egy maszkos férfi 2021. december 13-án 21 óra 55 perc körül bement egy budapesti, VII. kerületi dohányboltba, ahol gázpisztollyal megfenyegette az eladót. Miután a rabló megszerezte a pénztár napi bevételét, elfutott – közölte a rendőrség.

A nyomozók azonnal megkezdték a rabló felkutatását. A beszerzett adatok segítségével azonosították a feltételezett elkövetőt, O. Józsefet, akit a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival közösen VII. kerületi tartózkodási helye előtt, az utcán fogtak el 2021. december 15-én 19 óra 50 perckor. A rendőrök a férfinél talált gáz- és riasztófegyvert lefoglalták.

A 21 éves férfit a nyomozók fegyveresen elkövetett rablás bűntett miatt hallgatták ki és őrizetbe vették. A rendőrök - a szükséges eljárási cselekmények elvégzését követően - bíróság elé állítási javaslattal küldték meg az iratokat az ügyészség részére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.