Városlista
2022. szeptember 28, szerda - Vencel

Hírek

2022. Március 10. 16:06, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Foci és kolbásztöltés Szabadszálláson

Foci és kolbásztöltés Szabadszálláson

A VI. Szabadszállási Kolbásztöltő Fesztivál 0. napján egy jótékonysági focigálán vett részt a Prémium Médiaválogatott Vajtó Lajossal, Kefírrel, Raullal, Cozombolis-szal, Palcsó Tamással, Sipos Tomival, Ya Ou-val, Beleznay Endrével, Rickyvel, Keller Józseffel, Tihanyi Tóth Csabával ahol az András Gábor, Véh László, Szabó László, Csordás László, Gubacsi Gyula, Schmidt Jenő, Pető Zsolt, Bán Róbert polgármester urakkal felálló Polgármester All Stars csapatával és a helyi Barátokkal mérkőzött meg.

Másnap már minden a kolbásztöltésről és a kulturális programokról szólt. „Nagyon örültem, hogy végigkövethettem az összes munkafázist a darabolástól a fűszerezésen át a töltésig” – meséli dr. Salacz László, országgyűlési képviselő, aki tevékenyen segítkezett a Médiaválogatott csapatában.

„Darabos József, polgármester és Bencze Ildikó, alpolgármester invitálására érkeztünk Szabadszállásra és csatlakoztunk hozzájuk – mondja.

Sipos Tomi, aki a Médiaválogatott egyik legújabb tagja – még arra is rá tudtak venni, hogy focizzak, pedig nem mostanában rúgtam labdába.” Beleznay Endre és Vajtó Lajos, a két régi motoros már rutinosan töltötte a kolbászt és irányították csapattársaikat, Palcsó Tomit és Ya Ou-t.

„Szívesen vettem ki a részemet a munkálatokból én is – veszi át a szót A Dal sztárja – hazai segítséggel, de sikerült ezüstérmet elhoznunk a versenyben a Médiaválogatott csapatának.”

A Prémium Médiaválogatott Sztárjai a foci és a kolbásztöltés mellett természetesen dalra is fakadtak.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

2022. Szeptember 10. 15:17, szombat | Bulvár

A 20 éves Kowalsky meg a Vega jövőre a Sportarénában ünnepel

Húszéves jubileumát ünnepli jövőre a Kowalsky meg a Vega. A zenekar ebből az alkalomból 2023. február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában ad nagyszabású koncertet - közölték a szervezők az MTI-vel.