Városlista
2021. augusztus 1, vasárnap - Boglárka

Hírek

2017. Március 23. 13:35, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Gyerekre uszította a kutyáját egy nő Hajdúsámsonban

Gyerekre uszította a kutyáját egy nő Hajdúsámsonban

Megharapott egy kisfiút Hajdúsámsonban egy kutya, miután a gazdája kiengedte az utcára, mert zavarta őt a kerékpározó gyerekek hangoskodása - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata szerdán.

A közlemény szerint kedden kora délután Hajdúsámsonban egy nő vitatkozott az utcán kerékpározó gyerekekkel, mert szerinte hangosan játszottak. Az asszonyt ezután az udvarában láncon tartott kaukázusi juhász kutyájával kiment az utcára, majd az állatot elengedte a láncról. Az egyik kisfiú elszaladt, de a kutya utolérte, beleharapott a combjába, majd behúzta egy bokorba. A nő ekkor odament és a kutyáját elhúzta a gyerektől.

A könnyebben megsérült kisfiú hazaszaladt, édesapja pedig felhívta a rendőrséget. A rendőrök azonosították a kutya gazdáját, egy 40 éves debreceni nőt. Sz. Sz.-né ellen - aki beismerő vallomást tett - súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Fotó: illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2021. Augusztus 01. 11:40, vasárnap | Belföld

BARNA MEDVE ELADÓ

A III. kerületi rendőrök természetkárosítás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki azt az óbudai férfit, aki egy preparált védett állatot hirdetett az interneten.

2021. Július 31. 21:18, szombat | Belföld

Országszerte zivatarok miatt, de többfelé még a kánikula miatt is figyelmeztetnek

Zivatarveszély miatt az egész országra első- és másodfokú figyelmeztetéseket adott ki vasárnapra az Országos Meteorológiai Szolgálat. Emellett még a hőség miatt is adtak ki első-, másod-, és harmadfokú figyelmeztetéseket

2021. Július 31. 17:11, szombat | Belföld

ITM: sosem látott csúcson a foglalkoztatás, de folytatódik a munkahelyteremtés

Sosem látott csúcson van a foglalkoztatás, de folytatódik a munkahelyteremtés - áll az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szombati, az MTI-hez eljuttatott közleményében.

2021. Július 31. 15:10, szombat | Belföld

Novák Katalin: várjuk a gyerekeket az Erzsébet-táborokba

Várják a gyerekeket az Erzsébet-táborokba - mondta a családokért felelős tárca nélküli miniszter szombat reggel a Facebook-oldalán közzétett videóban.