Városlista
2022. június 27, hétfő - László

Hírek

2011. Október 16. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Hajdú Péter az életéért könyörgött

Hajdú Péter az életéért könyörgött

Szinte megmagyarázhatatlan produkciók sorozatát mutatták be hazánk mágusai Hajdú Péternek, de hiába.

A TV2 Frizbijének műsorvezetője sem jött rá a trükkökre, ráadásul izgulnia is volt miért, hiszen a bemutatók közben az élete is veszélybe került.

Holcz Gábor, Lui és Danny Blue bűvészmutatványain nemcsak a közönség, de még maga Hajdú Péter is elképedt. A műsorvezetőnek kitalálták a gondolatait, Lui mágussal pedig asztalt is lebegtethetett. Itt azonban még nem értek véget a produkciók, zárásként ugyanis egy káposztaszeletelős bemutató következett, melynek alanyául Hajdút választotta Lui.

A mágus először a műsorvezető fejére húzott egy fekete zsákot, hogy ő maga tesztelje: nem lehet rajta átlátni. Ezek után pedig a mágus vette fel, hogy így vágjon le egy darabot kardjával abból a káposztából, amit Hajdú Péter fejére helyezett.

- Ezt most felejtsd el! - kiáltott a műsorvezető rémültében, mikor meglátta, hogy Lui a karddal felé suhint. Az aggodalom nem volt véletlen, ugyanis a produkció előtt Hajdú a lába közé fogott egy uborkát, amin tesztelték is, mennyire éles a mágus "fegyvere".

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.