Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2018. Január 25. 12:48, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Hátba szúrta férjét egy szombathelyi nő, felfüggesztett büntetést kapott

Hátba szúrta férjét egy szombathelyi nő, felfüggesztett büntetést kapott

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt, gyorsított eljárásban felfüggesztett szabadságvesztésre ítéltek egy szombathelyi nőt, aki december 30-án hátba szúrta férjét

- tájékoztatta a Vas Megyei Főügyészség vezetője csütörtökön az MTI-t. Simon József közölte: a vádlottat ittas férje bántalmazta és durván szidalmazta a konyhában. A nő felszólította, hogy hagyja őt békén, majd amikor a sértett hátat fordított neki, késsel megszúrta.

A sértett a szúrást nem vette észre, lefeküdt aludni. Késő este, amikor családtagjai hazaértek, hátfájásra panaszkodott, de ezt a részegségének tulajdonítottak és aludni küldték. Másnap azonban fokozódtak a panaszai, ezért mentőt hívtak. Kórházba vitték, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

A büntetlen előéletű vádlottat a Szombathelyi Törvényszék jogerősen két év - három év próbaidőre felfüggesztett - szabadságvesztésre ítélte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.