Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2013. Március 14. 09:06, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Havazás - Kamionstop a 83-as és a 82-es főúton Veszprém megyében

Havazás - Kamionstop a 83-as és a 82-es főúton Veszprém megyében

FRISSÍTETT (új: Győr megye)

Kamionstopot rendeltek el Városlőd és Pápa között csütörtökön a havazás miatt, és a 82-es utat ugyancsak lezárták a teherautók előtt - közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Révész András elmondta: Veszprém megyében a hajnali óráktól kezdődően folyamatosan - változó intenzitással - havazik, a felerősödő szél helyenként viharossá válhat, így az a friss hóból hófalakat, hótorlaszokat emelhet.
Tájékoztatása szerint a rendőrség a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépkocsiknak megtiltotta a közlekedést a 83-as főút Városlőd és Pápa közötti szakaszán, kerülni Devecser irányába lehet. Elakadt kamionok nehezítik még a forgalmat Csesznek térségében, ezért a rendőrség lezárta a kamionforgalom elől a 82-es főutat is.
Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI érdeklődésére azt közölte: a 82-es úton a megyehatáron fekvő Veszprémvarsánynál terelik el a forgalmat. Az érintett járműveknek Gic, illetve Pápa felé kell kerülniük.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink

2024. Május 08. 10:16, szerda | Belföld

Zuhanórepülésben az ipari termelés

KSH: márciusban 10,4 százalékkal csökkent az ipari termelés.

2024. Május 08. 07:45, szerda | Belföld

OH: nem volt hibás a matematikaérettségi feladatlapja

Nem tartalmazott hibát a matematikaérettségi feladatlapja - tájékoztatta az Oktatási Hivatal (OH) kedden az MTI-t.