Városlista
2021. szeptember 24, péntek - Gellért

Hírek

2011. Szeptember 14. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: STOP

Két marokkal szórja apuka pénzét Bernie Ecclestone kislánya

Két marokkal szórja apuka pénzét Bernie Ecclestone kislánya

Bernie Ecclestone lánya, Tamara meg sem próbálja titkolni, hogy imádja az életstílust, amelyet a sok pénz biztosít számára. Csak egy példa: fürdőkádat 328 millió forintért csináltatott magának, és egyáltalán nem bánja.

"Igaz, hogy 328 milliós kádat csináltattam a 15 milliárdos londoni házamba. Először is fel kellett kutatni azt a hatalmas kristályt, amiből ki lehet faragni a kádat. Aztán meg kellett erősíttetnem a padlót, hogy elbírja a monstrumot, és ki kellett fizetnem annak a sok munkásnak a költségét, akik a kád faragásával és polírozásával foglalkoztak. Mivel sok időt töltök a kádban, teljes mértékben megérte a befektetés. Ezzel együtt minden tiszteletem az apámé, aki mindezt lehetővé tette számomra: semmivel, egy halász fiaként kezdte, maga csinálta meg a szerencséjét. Nem számít, mit teszek hátralévő életemben, az ő teljesítményével semmi nem ér fel" - idézi az Új Ász a milliárdos csemetét.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 23. 15:00, csütörtök | Bulvár

Ronaldo vezet Messi előtt a kereseti listán

Cristiano Ronaldo vezeti a 2021/22-es idény legjobban kereső labdarúgóinak lajstromát Lionel Messi előtt a Forbes gazdasági magazin legfrissebb összeállításában.

2021. Szeptember 21. 13:06, kedd | Bulvár

Milák Kristóf még szokja az új légkört

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, Milák Kristóf szerint új edzőjével, Virth Balázzsal elkövetkezendő időszakban elsősorban emberileg és szakmailag kell megismerniük egymást.

2021. Szeptember 20. 13:02, hétfő | Bulvár

Méhek öltek meg 63 veszélyeztetett pingvint Dél-Afrikában

Méhraj ölt meg 63 veszélyeztetett pingvint a dél-afrikai Fokvároshoz közeli tengerparton.

2021. Szeptember 17. 15:09, péntek | Bulvár

Évtizedekkel vízbe dobása után ért partot Hawaiin egy japán palackposta

Japán középiskolások dobták a tengerbe 37 éve azt a vizespalackot, amely 6 ezer kilométerrel távolabb, Hawaiin sodródott partra idén nyáron - írta The Guardian online kiadása pénteken.