Városlista
2022. június 30, csütörtök - Pál

Hírek

2011. Augusztus 28. 07:33, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Lángok pusztítottak Nagybugacon

Lángok pusztítottak Nagybugacon

Két épületre terjedt át a tűz szombat délután a Bács-Kiskun megyei Nagybugacon, ahol meggyulladt az avar. A tűzben személyi sérülés nem történt.

Egyelőre tisztázatlan körülmények között gyulladt ki az avar Nagybugacon szombat délután. A kiskunfélegyházi, kiskunhalasi, kiskőrösi és kunszentmártoni tűzoltók délután fél egy körül érkeztek a helyszínre, 3-as kiemelt fokozatban, és fél 3-ra sikerült körülhatárolniuk a tüzet. A lángok átterjedtek egy 30 négyzetméteres üres munkásszállóra és egy szintén üres, nádtetejű juhakolra; mindkét épület leégett, de a tűzoltóknak sikerült megmenteniük egy másik akolt, egy közeli tanyát, egy erdőt és 600 körbálát. (lm)

HavariaPress

Címkék: tűz

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 18:09, csütörtök | Kék hírek

Megkívánta magát a kávézó teraszán a tolvaj

Egy kávézónál onanizált, bicikliket lopott, elkötött egy teherautót, amit meg is rongált, de a bácsalmási rendőrök elfogták a 41 éves helybélit.

2022. Június 30. 08:00, csütörtök | Kék hírek

Elítélték a barátnőinek életveszélyes sérüléseket okozó férfi

Első fokon 12 év börtönbüntetésre ítélte a Fővárosi Törvényszék azt a férfit, aki fiatalkorúként barátnőinek életveszélyes sérülést okozott.

2022. Június 29. 13:08, szerda | Kék hírek

Addig provokálta a járókelőket, míg rendőrt hívtak

Egy férfi a járókelőket provokálta a Flórián térnél, ezért a lakók rendőrt hívtak ki rá.

2022. Június 29. 08:00, szerda | Kék hírek

Cseh férfi lopott ékszereket egy óbudai zálogházból, elfogták

Elfogtak a rendőrök egy cseh állampolgárt, aki a gyanú szerint mintegy hárommillió forint értékben lopott el ékszereket egy óbudai zálogházból - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon