Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Augusztus 08. 11:17, szerda | Belföld
Forrás: Facebook, Social Times | socialtimes.hu

Legördülő menüt kapott a Like gomb a Facebook oldalakon

Legördülő menüt kapott a Like gomb a Facebook oldalakon

Az általunk lájkolt oldalakon a Like gombnál ezentúl egy legördülő menü jelenik meg, mellyel könnyen és gyorsan elvégezhetünk alapbeállításokat az oldallal kapcsolatban.

A Facebook fejlesztői jelezték, hogy naponta találkozhatunk újdonságokkal a közösségi oldalon, és ez tényleg így van. Most a lájkolt oldalak kezelését tették egyszerűbbé. A Like gomb új funkciója a lájkolt oldalaknál egy legördülő menü formájában jelenik meg, amin beállíthatjuk, szeretnénk-e látni az oldal posztjait hírfolyamunkban, egyből betehetjük egy általunk létrehozott listába, vagy visszavonhatjuk a lájkot.

Nem egy nagy ördöngősség a fejlesztés, de megspórol nekünk pár kattintást, és már akkor elvégezhetjük ezeket a beállításokat, amikor rányomtunk a Like-ra egy márkaoldalon. Vannak akik már régebbóta használhatják, de a legtöbb felhasználó és oldal számára csak a napokban vált elérhetővé a fejlesztés.

Címkék: Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.