Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Október 24. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Madonna hajléktalan testvére a híd alatt

Madonna hajléktalan testvére a híd alatt

Az 55 éves Anthony Ciccone, az énekesnő egyik bátyja tavaly ősszel került reménytelen helyzetbe, miután apja, hanyag munkavégzés miatt kidobta a családi borászatból.

Antony ettől összeomlott és már a tavalyi telet is egy híd alatt töltötte. "Soha ne mond, hogy soha, bármi megtörténhet veled" panaszkodott az újságíróknak, néhány dollárért cserébe. A férfi egyházi segélyszervezetek melegkonyháján eszik, ahol néha azt is megengedik, hogy lezuhanyozzon. "Képtelen vagyok felfogni, miért lettem hajléktalan, miért kell bevásároló központok és fogházak folyosóján melegednem, ha fázom, amikor a testvérem kőgazdag. Az egész család elfordult tőlem, mintha nem is léteznék, biztos annak örülnének, ha gyorsan elpusztulnék." Antony, aki Madonna fiatalabb bátyja, s csak két évvel idősebb nála, nagyon rossz állapotban van, már a múlt télen is elfagyott az egyik lába. Most is retteg a hidegtől, hiszen akár amputáció lehet a vége egy újabb elfagyásnak. Üres üvegeket és sörös dobozokat gyűjt, hogy egy kis pénzhez jusson.

Madonnát egyébként a leggazdagabb énekesnők egyikeként tartják számon. Vagyona nagyjából 650 millió dollár (kb. 130 milliárd forint!). Csodás otthona van New Yorkban, és vett már ingatlant Londonban és Los Angelesben is. Senki nem tudja mi az igazi oka, hogy ennyire nem törődik a bátyjával.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára