Városlista
2021. május 18, kedd - Erik, Alexandra

Hírek

2012. Március 01. 07:01, csütörtök | Belföld
Forrás: OrintPress

Márciustól indul az Étterem Hét

Márciustól indul az Étterem Hét

Az Étterem Hét számos külföldi országban már bejáratott, népszerű eseménynek minősül, amely tavaly óta hazánkban is megrendezésre kerül.

A lényege, hogy a vendég a budapesti TOP éttermekben, mindenhol 3000 forintos egységáron étkezhet, tokkal-vonóval, szervízdíjjal együtt. A sikeres programhoz idén 51 vendéglátóhely csatlakozott.

Étkezni egy igazán jó minőségű budapesti étteremben általában drága, kivéve a budapesti Étterem Hét ideje alatt. Kiss Zoltán, a programnak a virtuális térben platformot adó DiningCity.com kapcsolattartója a Borászportálnak elárulta, a tavaly résztvevő 31 étteremhez idén 20 további fővárosi étterem csatlakozott. A tavalyi program keretében megvalósult magas résztvevői szám jelzi, hogy a budapesti lakosság körében fennáll az igény TOP éttermekben történő étkezésre elérhető áron – mondta Kiss Zoltán.Az Étterem Hét-re kizárólag a www.etteremhet.hu oldalon lehet asztalt foglalni február 29-től egy úgynevezett real time asztalfoglalásokat számláló rendszerrel.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 18. 17:04, kedd | Belföld

Spanyolország valamennyi tartományában tovább enyhül a járvány

Spanyolország valamennyi tartományában folytatódik a koronavírus-járvány enyhülése - mondta Fernando Simón, a spanyol egészségügyi riasztási és vészhelyzeti koordinációs központ igazgatója hétfőn Madridban.

2021. Május 18. 15:00, kedd | Belföld

Még a szőnyeget is hamisítják

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai több mint másfél millió forint értékű hamis márkajelzésű szőnyeget és ruhákat találtak egy bolgár teherautóban az M1-es autópályán - közölte a NAV kedden az MTI-vel.

2021. Május 18. 13:16, kedd | Belföld

Eddig 3,5 millió adag Pfizer-BioNTech-vakcina érkezett Magyarországra

Eddig 3,5 millió adag Pfizer-BioNTech-vakcina érkezett Magyarországra - tájékoztatta a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. kedden az MTI-t.

2021. Május 18. 12:52, kedd | Belföld

Áder: az oltás nyomán már a járványból kifelé vezet az út

Ugyan több mint egy évvel a járvány kezdete után sem mondhatjuk, hogy a végére értünk, ám már bízhatunk abban, hogy tömeges oltás nyomán átléptük azt a határt, ahonnan kifelé vezet az út