Városlista
2021. július 29, csütörtök - Márta

Hírek

2021. Május 30. 16:07, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Megrongált tíz parkoló járművet

Megrongált tíz parkoló járművet

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai büntetőeljárást és szabálysértési eljárást is folytattak a 23 éves férfival szemben.

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. január 13-án délelőtt, mivel megrongáltak tíz autót az egyik kecskeméti hivatal előtt – közölte a rendőrség.

Kifejtve, hogy az ismeretlen mielőbbi felderítése érdekében nyomozócsoportot alakítottak, majd az adatgyűjtés és a kamerafelvételek elemzése alapján beazonosították a feltételezett elkövetőt.

A nyomozás adatai szerint a 23 éves kecskeméti lakos sétálás közben meglátott egy plakátot rögzítő rajszöget, amit egy gyors mozdulattal elvett, és az ujjai közé rejtett. A fiatal fogta a hegyes eszközt, és végigkarcolta a parkoló autók motorháztetejét.
Két esetben jelentősebb volt a kárt, ezért azokat büntetőeljárás során vizsgálták, míg a másik nyolc esetben a szabálysértési hatóság intézkedett a felelősségre vonásról.
A férfit március 12-én elfogták, majd gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügyet vádemelési javaslattal megküldték az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 23. 10:50, péntek | Kék hírek

Két városban is felfegyverkezve garázdálkodtak

A Bonyhádi és a Szekszárdi Rendőrkapitányság is büntetőeljárást indított.

2021. Július 22. 16:10, csütörtök | Kék hírek

Erőszakkal ejtette teherbe 11 éves nevelt lányát

Vádat emelt a Heves Megyei Főügyészség egy 11 éves nevelt lányát erőszakkal teherbe ejtő férfi és élettársa, a gyerek anyja ellen - közölte a megyei főügyész csütörtökön az MTI-vel.

2021. Július 22. 14:05, csütörtök | Kék hírek

Rendőr ellen emeltek vádat halálos baleset miatt

Halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt vádat emeltek egy rendőr ellen - tájékoztatta a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-t.

2021. Július 21. 14:58, szerda | Kék hírek

Pisztollyal fenyegette meg a szomszédját

A berettyóújfalui rendőrök zaklatás vétség elkövetése miatt folytattak nyomozást a 64 éves férfival szemben.