Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. Október 15. 07:17, szombat | Belföld
Forrás: HírTV

Nyugaton jobb ugyanaz a termék

Nyugaton jobb ugyanaz a termék

Bár a csomagolás szerint ugyanarról a termékről van szó, az Ausztriában kapható Hipp bébiételek, Pampers pelenkák, Coccolino öblítők, Persil mosószerek, Rauch gyümölcslevek mégis jobb minőségűek.

Mint amilyeneket a hazai üzletekben vásárolhatunk meg – derül ki a Budapest Fővárosi Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőségének vizsgálatából.

Mint a Magyar Nemzet birtokába került összefoglalóból kiderül, a magyar piacra szánt, bevizsgált bébiételek összetétele sem felel meg a csomagoláson jelzettnek; több cukrot tartalmaznak, ami akár élettani szempontból is káros lehet a csecsemőknek. Komoly problémák vannak a lengyel gyártású Pampers pelenkákkal is, amelyek húsz százalékkal kevesebb folyadékot képesek felszívni, mint a német termékek. (rá)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről