Városlista
2022. június 27, hétfő - László

Hírek

2012. Március 26. 14:21, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Takarítónőnek áll Gombos Edina

Takarítónőnek áll Gombos Edina

A TV2 reality műsorában szeméttelenítő alakulatot fog vezetni.

Új produkcióval rukkol elő a tévécsatorna, amelyben Edina alakítja az "ország takarító nénijét". A Tiszta a lakásod? című brit sorozat mintájára - amelyben Kim Woodburn és Aggie MacKenzie fedte fel a brit otthonok kosztitkait, és látta el takarítási praktikákkal a lakástulajdonosokat - hamarosan műsorra kerül A Nagytakarítás című koszreality. A Bors úgy tudja, immár eldöntött tény, hogy Gombos Edina vezényli majd a szeméttelenítő és fertőtlenítő brigádot, amely csillogóvá varázsolja Magyarország legrendetlenebb otthonait.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.