Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Április 16. 08:59, kedd | Életmód
Forrás: InfoVáros

Tisza-tavi egészséghétvége

Tisza-tavi egészséghétvége

A hosszú tél elmúltával, a beköszöntő tavasz érintése energiával tölti fel testünket és lelkünket. Egészségünk megőrzése, a tudatos táplálkozás és méregtelenítés, az év ezen időszakában különösen aktuális.

A belső harmónia és egyensúly megtaláláshoz a Tisza – tó partja tökéletes helyszínt biztosít.

A Tisza-tó kiterjedését tekintve, a Kárpát-medence második legnagyobb felületű állóvize. Élővilága egyedülálló, fontos pihenő és táplálkozó helye a vonuló madaraknak, valamint ismét megtalálható és stabil populációt alkot a visszatelepített hód, és a vidra is.
A négy csillagos Hotel Balneum, 51 szobájával és 9 különálló luxus apartmanházzal, ebben a páratlan természeti környezetben várja a vendégeket. A tóparti wellness szállodában fedett és nyitott élményfürdők, szaunavilág és fitness terem segíti a vendégek kikapcsolódását.
Április 26-28 között a Tisza-tavi megújulás jegyében, egészséghétvége várja a vendéget. A táplálkozással kapcsolatos tévhitek eloszlatásában segít Dr. Szalay Viktor, valamint Remek István tart előadást a méz szerepéről az egészséges táplálkozásban – címmel.
A szálloda éttermében, a tudatos táplálkozás szellemében új rendszer kerül bevezetésre. A napi menüben fokozott figyelmet szentelnek az egészséges ételeknek, mind az alapanyag mind az elkészítés tekintetében, és ezt piktogrammal jelzik is a vendégeknek.
A szálloda további egészségcentrikus programokkal is készül. Jógaórák mellett csokis, jeges, pálinkás, sörös, mentás és kávés szauna szeánszokkal teszik felejthetetlenné a hétvégi feltöltődést. Az aktív kikapcsolódás kedvelőinek csónaktúrák, és a Tiszavirág Ártéri Sétaút kínál látnivalókat. A Tisza-tavi Ökocentrum, Európában egyedülálló komplexum, mely egy helyen gyűjti össze, és mutatja be a látogatóknak a természeti környezet gazdag élővilágát. A négyszintes látogatóközpont háromdimenziós vetítőteremmel, állandó kiállításokkal és hatalmas, 735.000 literes édesvízi akváriummal igazi természetközeli élményt nyújt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.