Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2011. Augusztus 21. 14:17, vasárnap | Belföld
Forrás: HírTV

Több százezren látták a robbanásokat a Duna-partról

Több százezren látták a robbanásokat a Duna-partról

300 ezren vettek részt az idei Szent István-napi tűzijátékon. A félórás parádé alatt négy helyszínről tizenhatezer rakétát lőttek fel, a robbanótöltetek száma több mint két és félszerese volt a tavalyinak.

 A tűzoltók 150 emberrel biztosították a rendezvényt, külön védték az Országházat és az uszályokat. A műsor képi világában és aláfestő zenéjében központi elem volt a Duna, illetve az elmúlt fél év magyar EU-elnöksége.

A kommunikációs államtitkárság közlése szerint a fővárosi szabadtéri rendezvényeken több százezren vettek részt. Az állami programsorozat biztonságát felügyelő operatív törzs tájékoztatása szerint rendkívüli esemény sehol nem zavarta meg az ünneplést, a tűzijáték után a tömeg rendben levonult a rakpartokról. (pr)

hírTV

Címkék: tűzijáték

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 12:17, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között

Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között, a két ország ennek alapján együtt fog működni egyebek mellett a kis teljesítményű és helyigényű atomreaktorok technológiai fejlesztésében is

2024. Május 21. 10:02, kedd | Belföld

Éjfélkor jár le az szja jóváhagyásának határideje

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Május 21. 06:00, kedd | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - Őrizetbe vették a szállodahajó kapitányát

Segítségnyújtás elmulasztása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a szállodahajó kapitányát hétfőn - közölte a rendőrség a police.hu-n.