Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2017. Október 06. 05:04, péntek | Belföld
Forrás: mti

Változékony, hűvösebb idő lesz a hétvégén

Változékony, hűvösebb idő lesz a hétvégén

A hétvégén változékonyabb lesz az idő: napsütésre, de esőre, többször erős szélre is számítani lehet. Emellett hűvösebb is lesz:

a maximumok nem csak a 20, többfelé a 15 Celsius-fokot sem érik majd el, a leghidegebb órákban fagypont körüli értékek is lehetnek - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Pénteken, az október 6-i nemzeti gyásznapon a nap nagy részében változóan felhős lesz az ég, délután helyenként fordulhat elő zápor. Több-kevesebb napsütésre is számítani lehet, de a szél többfelé megélénkül, az Észak-Dunántúlon meg is erősödik. A leghidegebb órákban 7-12 fok lehet. A nappali maximumok 11-17 fok közözz alakulnak.

Szombaton helyenként alakulhat ki kisebb zápor és időnként megerősödik a szél. A minimumhőmérséklet többnyire 2-9 fok között, a Dunántúl szelesebb részein 10-11 fok körül valószínű. Napközben 12-17 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap nyugat felől átmenetileg erősen megnövekszik a felhőzet, és elszórtan, nagyobb eséllyel északon eső, zápor is lehet. Helyenként megerősödik a szél is. A legalacsonyabb hőmérséklet 1-7, a legmagasabb hőmérséklet 13-18 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során