Városlista
2022. június 27, hétfő - László

Hírek

2012. Április 22. 07:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Zalatnay Cini lesz az X-Faktor mentora?

Zalatnay Cini lesz az X-Faktor mentora?

Egy Facebookon alakult szerveződés szépen gyűlő tagjai azt szeretnék, ha idén Zalatnay Sarolta töltené be az X-Faktor egyik mentorának szerepét.

Sajtóértesülések szerint ugyan az RTL nem tervez változást a már bevált négyes fogatban, de Cininek bizony jólesik, hogy sokak látnák őt szívesen a közelgő show-ban.

- Még nem hallottam erről a kezdeményezésről, de nagyon jólesik, hogy vannak emberek, akik úgy gondolják, mentorként sokat adhatnék a tehetségeknek. Mi tagadás, nagyon sokan jönnek oda hozzám mostanában, hogy megkérdezzék: miért is nem zsűriztem valamelyik tehetségkutatóban? Ezen még nem igazán gondolkodtam el, hiszen ezekben a műsorokban neves és remek kollégáim zsűriznek vagy mentorkodnak, és eszembe sem jutna senkit kitúrni. Ugyanakkor végül is el tudom magam képzelni egy ilyen produkcióban, és biztosan igent mondanék, ha felkérnének - nyilatkozta az énekesnő az Új Ásznak.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.